Пісна закуска із селери
1064
інгредієнти:
- Селера (коренева) 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква (велика) 2 шт.
- Олія оливкова 75 г
- Апельсин 2 шт.
- Сіль
Корінь селери очистити від шкірки і прожилок.
У сковороду з високими бортами влити олію.
Засипати дрібно нарізану цибулю, смажити до золотистого кольору.
Нарізати великими скибочками селеру і натерти моркву на великій тертці.
Викласти шарами на цибулю зверху: селеру, моркву, селеру, моркву.
Видавити сік апельсина і залити овочі.
Поставити сковороду на слабкий вогонь. Закрити щільно кришкою. Залишити на 25-30 хвилин.
Куриный рулет с сыром и шпинатомкуриный рулет
Рецепты салатов из морковиРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Купить тыкву: оладьи тыквенные. Очень вкусные оладьи.
www.recepti.biz.ua индийская кухня рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі