Пиріг рибний по-міланськи
- Рибне філе (тріска) 500 г
- Сир 100 г
- Молоко 1 скл.
- Яйце 2 шт.
- Борошно 1 ст.л.
- Маргарин (масло вершкове, розтоплене) 1 ст.л.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Перець, сіль
Борошно спасерувати на розтопленому маргарині (маслі), злегка остудити, розвести молоком і проварити хвилин 5.
Додати томатне пюре і тертий сир. Потім збиті яєчні жовтки, перемішати.
Посолити, поперчити.
Рибне філе нарізати кубиками, обсмажити на олії і залити соусом. Потім додати збиті яєчні білки, перемішати.
Викласти масу у форму і випікати до утворення золотистої скоринки. Після 30 хвилин випікання дістати і посипати тертим сиром.
При подачі оформити скибочками лимона і зеленню.
Салат з твердим сиром ковбасоюСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Праздничные новогодние блюдаПраздничное агентство. Праздничная компания
Плов рецепт приготовления со свининой видеоПлов В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Рецепты салата из морепродуктов с фотоКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Пирог со шпинатомПирог В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter