Пиріг "Провансаль"

ДРУГІ СТРАВИ
829 Пиріг "Провансаль"
Пиріг
інгредієнти:
  • Борошно - 230 г
  • Олія

Пиріг Цей пиріг я готую досить давно. Пропоную вашій увазі, неодноразово випробуване мною і моїми знайомими блюдо. Пиріг можна подавати холодним або гарячим, на ваше бажання. Едине, рекомендую використовувати роз´ємну форму, щоб легше було вийняти пиріг, так як начинка виходить соковитою і вологою, і пиріг може розвалитися при перекладанні його зі звичайної форми.

Пиріг ОТЖЕ:.

нам знадобиться для тіста.

225 г борошна.

4 столові ложки рослинної олії (в оригіналі оливкова).

1 яйце.

сіль, перець за смаком.

для начинки:.

300-400 г баклажан (або два середніх).

3-4 болгарських перцю.

4-5 помідор.

200 г тертого гострого сиру.

2 столові ложки готової гірчиці.

3 яйця.

1-2 зубчики часнику.

250 г вершків.

200 г сметани (підійде 15% жирності).

50-70 г маслин без кісточок.

зелень петрушки, кропу, базиліка.

сіль і перець за смаком.

фото Пиріг Спочатку готуємо тісто.

Пиріг Змішуємо борошно, яйце, рослинне масло і 2-3.

ложки води. Злегка солимо і перчимо і ще раз перемішуємо. Готове тісто.

загортаємо в пакет і прибираємо в холодильник поки буде готуватися.

начинка.

Пиріг Займемося начинкою. Баклажани нарізаємо навпіл, обсмажуємо в невеликій кількості олії з додаванням спецій, поки вони не стануть м´якими,.

викладаємо баклажани в миску.

Пиріг Перці обсмалювали на вогні, кладемо в ємність з щільною кришкою, типу каструлі, так вони потім легше розлучаються з своїм скафандром,.

Пиріг чистимо, і нарізаємо на шматочки.

Пиріг Розгортає тісто і викладаємо його в змащену маслом форму.

Тісто дуже еластичне, і з ним легко працювати.

Пиріг Поверхню тіста намазуємо гірчицею і ставимо форму на кілька хвилин у морозильник.

Пиріг Помідори нарізаємо кружальцями, видаляємо насіння та рідину. Затим викладаємо на тісто помідори, чергуючи з шматочками баклажанів і.

перцю, (можна було і просто викласти шарами.

Пиріг зверху посипаємо нарізаними на шматочки маслинами.

Пиріг В окремому посуді збиваємо разом яйця з вершками, сир, дрібно нарізану зелень і часник, солимо і перчимо до смаку.

Пиріг Заливаємо пиріг збитою з сиром і травами заливкою.

Пиріг Пиріг випікати при температурі 190 градусів, близько години.

Пиріг Подавати пиріг можна з картоплею, або салатом зі свіжих овочів,.

та й просто, як самостійне блюдо.

СМАЧНОГО!.

http://recepti.biz.ua салат креветки рецепт авокадо

Легкие рецепты приготовления блюд. Кулинарные рецепты блюд из легкого.