Піленгас під сирною "ковдрою"
- Піленгас 1 шт.
- Приправа для риби 2 ч.л.
- Сир твердий 100 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Сіль
- Лимон 1 шт.
- Сметана 100 г
Злегка просушену рибу натерти спеціями, сіллю і лимоном.
Нарізати цибулю та моркву крупно.
Деко застелити фольгою для запікання, покласти на фольгу рибу і обсипати цибулею та морквою. Загорнути і в духовку на 15 хвилин.
Дістати піленгаса, акуратно розкрити фольгу і забрати всю моркву і цибулю.
У блендері змішати цибулю, моркву, сметану. (Повинна вийти не рідка паста). Викласти пасту на рибу і присипати тертим сиром. Відправити в духовку на 10-15 хвилин.
Рецепты для хлебопечки, вкусно - французские десерты рецепты. Натуральный рецепт от насморка.
Рецепты салатов на любой вкус: салати з мясом. Кулинарные рецепты от Tramontina.
ЗдесьКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Скороварки для приготовления каши - праздничные первые блюда. Блюда на любой вкус.
Рецепты салатов с каперсами маринованнымиКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter