Піленгас під сирною "ковдрою"

ДРУГІ СТРАВИ
646 Піленгас під сирною "ковдрою"
Фото - Піленгас під сирною
інгредієнти:
  • Піленгас 1 шт.
  • Приправа для риби 2 ч.л.
  • Сир твердий 100 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Сіль
  • Лимон 1 шт.
  • Сметана 100 г

Злегка просушену рибу натерти спеціями, сіллю і лимоном.

Нарізати цибулю та моркву крупно.

Деко застелити фольгою для запікання, покласти на фольгу рибу і обсипати цибулею та морквою. Загорнути і в духовку на 15 хвилин.

Дістати піленгаса, акуратно розкрити фольгу і забрати всю моркву і цибулю.

У блендері змішати цибулю, моркву, сметану. (Повинна вийти не рідка паста). Викласти пасту на рибу і присипати тертим сиром. Відправити в духовку на 10-15 хвилин.

Рецепты для хлебопечки, вкусно - французские десерты рецепты. Натуральный рецепт от насморка.

Рецепты салатов на любой вкус: салати з мясом. Кулинарные рецепты от Tramontina.

ЗдесьКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Скороварки для приготовления каши - праздничные первые блюда. Блюда на любой вкус.

рецепты с мидиями с фото

Рецепты салатов с каперсами маринованнымиКулинарные рецепты. Рецепты и советы