Пікша під ніжним суфле
- Риба (пікша, свіжоморожена) 700 г
- Сир м´який 100 г
- Яйце 3 шт.
- Майонез 100 г
- Зелень (петрушка, кріп, кінза)
Очистити рибу, натерти сир, білки відокремити від жовтків.
Надрізати рибу, отримані "кишеньки" начинити зеленню.
Збити білки. Збити жовтки з майонезом, посолити, сюди ж додати збиті білки і тертий сир (залишити трохи сиру) - перемішати.
Рибу посолити і викласти на сковороду з розтопленим вершковим маслом. Обсмажити із двох сторін (риба повинна побіліти).
Залити яєчно-сирною сумішшю і посипати зверху сиром, що залишився.
Як тільки яєчно-сирна суміш загусла - вимкнути.
Для гарніру можна приготувати рум'яну картопельку.
Викласти рибку на картопельку і подати.
Готовим со вкусом - салаты с перепелиными яйцами рецепты. Рецепты салатов на любой вкус.
http://recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов
рецепт приготовление селедку под шубой
Рецепты с фото - рецепт пампушек с фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.
Практическая кулинария худеющим - диетолог светлана фус сайт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter