Пікша під ніжним суфле

ДРУГІ СТРАВИ
653 Пікша під ніжним суфле
Фото - Пікша під ніжним суфле
інгредієнти:
  • Риба (пікша, свіжоморожена) 700 г
  • Сир м´який 100 г
  • Яйце 3 шт.
  • Майонез 100 г
  • Зелень (петрушка, кріп, кінза)

Пікша під ніжним суфле інгредієнти Очистити рибу, натерти сир, білки відокремити від жовтків.

Пікша під ніжним суфле Надрізати рибу, отримані "кишеньки" начинити зеленню.

фото Пікша під ніжним суфле Збити білки. Збити жовтки з майонезом, посолити, сюди ж додати збиті білки і тертий сир (залишити трохи сиру) - перемішати.

Пікша під ніжним суфле Риба Рибу посолити і викласти на сковороду з розтопленим вершковим маслом. Обсмажити із двох сторін (риба повинна побіліти).

Залити яєчно-сирною сумішшю і посипати зверху сиром, що залишився.

Пікша під ніжним суфле Сир м'який Як тільки яєчно-сирна суміш загусла - вимкнути.

Пікша під ніжним суфле Яйце Для гарніру можна приготувати рум'яну картопельку.

Пікша під ніжним суфле Майонез Викласти рибку на картопельку і подати.

Готовим со вкусом - салаты с перепелиными яйцами рецепты. Рецепты салатов на любой вкус.

http://recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов

рецепт приготовление селедку под шубой

Рецепты с фото - рецепт пампушек с фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.

Практическая кулинария худеющим - диетолог светлана фус сайт.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter