Пікантний обід за 30 хвилин
- Свинина 350 г
- Цедра лимона 1 ч.л.
- Перець болгарський 2 шт.
- Сік лимонний 1 ст.л.
- Цукор 1 ч.л.
- Базилік (сушений) 1 ч.л.
- Кориця 0.5 ч.л.
- Перець червоний гострий
- Сіль
- Рис
- Помідор 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Огірок 1 шт.
Філе свинини нарізати на пластинки товщиною приблизно 5 см, потім кожну пластинку на тонкі смужки.
Маринад: змішати сік і цедру лимона з цукром, базиліком, корицею, червоним перцем, сіллю. Замаринувати в цій суміші свинину хвилин на 10 (краще на 1-2 години).
Перець очистити від насіння, нарізати тонкою соломкою. Цибулю півкільцями.
У сковороді сильно розігріти олію, покласти туди мариновану свинину (маринад не виливати), обсмажити 2-3 хвилини, постійно помішуючи, додати цибулю, смажити ще 3 хвилини, помішувати безперервно.
Зменшити вогонь до середнього, додати перець, маринад, і готувати під кришкою ще хвилин 10, доки не просмажиться свинина і овочі стануть м'якими.
Одночасно зварити рис і приготувати сальсу. Помідори очистити від шкірки (попередньо розрізати шкірочку навхрест і обдати окропом) і насіння, порізати невеликими кубиками. Цибулю (краще червону) півкільцями, огірок тонкими пластинками (на шатківниці). Перемішати, додати сіль, перець, сік лимона і оливкову олію, зверху нарубану зелень (не дуже дрібно). Поруч із сальсою викласти порцію рису, на нього свинину.
Рецепт салат охотничийКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Рецепты в постСведения о постах православной церкви. История возникновения постов
Очень вкусные пончики: рецепт пончики с чесноком. Мультиварка Рецепты Творожен.
Кулинарные рецепты с фотографиямиКулинарная книга. Рецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter