Пікантний обід
898
інгредієнти:
- Гриби 200 г
- Капуста морська 1 упак.
- Спаржа соєва (стручкова зелена квасоля) 100 г
- Соєвий соус 1 ст.л.
- Цибуля 1 шт.
- Оливки без кісточки
- Олія рослинна
Опеньки і гливи замочити у соєвому соусі на 5-7 хвилин.
Морську капусту й спаржу замочити у гарячій воді на 10 хвилин, потім воду злити і промити в холодній воді. Додати трохи соєвого соусу і дати постояти хвилин 5.
Гриби посмажити в невеликій кількості олії.
Додати порізану цибулю. Тушкувати хвилин 20.
Потім додати водорості і соєву спаржу і ще тушкувати хвилин 5-7.
Викласти в тарілку, прикрасити оливками.
Рецепт приготовления первых блюд www.recepti.biz.ua
Рецепт салата с зеленью на английском языке. Рецепты салатов из языка.
Евгений кульков денис малкин www.recepti.biz.ua
украинская выпечка рецепты с фото
Маковый торт рецепт в мультиваркеИзготовление тортов на заказ
Кулинарный сайт. Сайт электронной кулинарной книги.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі