Пікантний горіхово-сирний рулет із салатом по-корейськи
- М´ясо (свинина) 300 г
- Сало свиняче 200 г
- Сир 200 г
- Масло вершкове 100 г
- Горіхи волоські + фундук 200 г
- Морква 1 шт.
- Цибуля 1 шт.
- Лавровий лист
- Сіль
- Перець
- Смалець 1 ст.л.
- Буряк 1 шт.
- Часник 4 зуб.
- Оцет 4 ст.л.
- Коріандр 1 ч.л.
М'ясо розрізати на пластини, відбити, посолити і поперчити. Можна замаринувати.
На стіл покласти пакет, на нього шар м'яса внахлест, шар сала, шар сиру, шар масла і горіхи. За допомогою пакету згорнути м'ясо у рулет і туго перев'язати нитками.
На деко налити води 100 г. (Далі треба буде доливати гарячу воду.) Додати смалець, цибулю, лавровий лист, моркву.
Рулет покласти на деко і поставити у духовку.
Випікати 1 год 40 хв.
Подавати можна як у гарячому, так і в холодному вигляді.
Рулет дуже добре поєднується із салатом по-корейськи.
Салат по-корейськи: моркву (буряк) натерти на тертці, злегка посолити, додати 2 ст. л. оцту у моркву і 2 ст. л. у буряк. Якщо морква не солодка, додати цукор. Перемішати і дати постояти 1 годину.
Цибулю обсмажити на олії до золотого кольору. Цибулю прибрати, а олією гарячою залити моркву (буряк), видавити по 2 зуб. часнику і додати по 0,5 ч. л. коріандру. Перемішати.
Рецепты праздничных закусок с фотоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Поможем выйти замуж в Германию - рецепт крем заварной.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter