Пікантні перчені стейки
- Картопля 500 г
- Олія рослинна 4 ст.л.
- Перець чорний (мелений)
- Перець зелений (горошини) 1 ст.л.
- Яловичина (стейки) 4 шт.
- Сіль
- Бульйон 150 мл
- Кальвадос 3 ст.л.
- Вершки 1 ст.л.
Картоплю нарізати кубиками й обсмажити в 2 ст. л. олії.
Насипати на неглибоку тарілку 1 ч. л. меленого перцю чорного і горошини зелeного перцю. Стейки однією стороною притиснути до перцю і обсмажити в 2 ст. л. олії по 4 хвилини з кожного боку. Посолити.
Соус, що залишився від смаження, помішуючи, довести до кипіння, вливши бульйон, кальвадос і вершки. Посолити і поперчити.
Картоплю посолити і подати з м'ясом, поливши соусом.
Конфеты глазированные ассортимент: конфеты карамель. Шоколадные конфеты Monbana.
Рецепт суп гуляш. Рецепт супа венгерского гуляша.
Готовим со вкусом: рецепты первых блюд с фото. Книга Рецептов Для Мультиварки.
Рецепты салатов на любой вкус: французские салаты рецепты с фото.
Продажа сельхозсырья,цветы: новые рецепты салатов с фотографиями. Как приготовить летний салат.
Потрясающе вкусный салат - французские салаты рецепты. Рецепты салатов на любой вкус.
рецепт салата с морепродуктами
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты с мидиями с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter