Пікантні м'ясні рулетики з чорносливом
- Свинина (яловичина, телятина, курка) 600 г
- Чорнослив (без кісточки) 150 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Вода (мінеральна) 150 г
- Соєвий соус 100 г
- Сік лимонний 2 ст.л.
- Цукор (мед) 0.5 ст.л.
- Сіль
М'ясо порізати як на відбивні, відбити, полити лимонним соком і соєвим соусом, залишити маринуватися на 30 хвилин при кімнатній температурі, або на ніч у холодильник.
Чорнослив залити окропом, розпарити, порізати довгими шматочками.
Викласти на кожен шматочок пару ягід і згорнути рулетом.
На суху сковорідку вилити маринад, додати цукор (мед) і викласти цибулю, нарізану кільцями, зверху рулетики і якщо залишився - чорнослив, смажити на середньому вогні під кришкою по хвилин 5 з кожного боку. Потім додати мінеральну воду, трохи солі і тушкувати до готовності під кришкою, на середньо-маленькому вогні хвилин 25-30 (спробувати, щоб ніж легко проходив).
Подавати з рисом або картопляним пюре.
Мясные блюда для фуршета с фото от шефаПроизводство мясной продукции. ВНИИ мясной промышленности
Купить кондитерку: торты без выпечки. Рецепты выпечки на любой вкус.
Простые рецепты вкусных салатов: праздничные новогодние салаты. Готовим со вкусом.
Рецепты на праздничный стол: фото рецепты новогодних блюд.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter