Пікантні кабачки з печерицями і білим вином
- Кабачок 4 шт.
- Цибуля зелена 1 шт.
- Печериці (заморожені) 400 г
- Вино біле сухе 0.5 скл.
- Сіль
- Перець чорний
- Кріп
- Олія соняшникова
- Часник
У кабачків зрізати низ. Добре промити і покласти трохи обсушитись.
Нарізати кружечками і скласти в каструлю.
Посолити, поперчити, перемішати і дати трохи постояти для виділення соку.
У сковороду з високими бортиками влити трохи соняшникової олії.
Викласти кабачки і почати обсмажувати на середньому вогні.
Тим часом взяти пучок зеленої цибулі.
Покришити.
Додати до кабачків.
Взяти кілька зубчиків часнику.
Дрібно нарізати.
Додати в кабачки.
Потім взяти печериці.
Додати до кабачків.
Якщо на смак солі недостатньо, можна взяти грибний кубик.
Покришити його в кабачки.
Випарити воду зі сковороди.
Приготувати півсклянки білого сухого вина.
Вилити вино в сковороду, закрити кришкою, тушкувати хвилин 10 на слабкому вогні під кришкою і потім ще хвилин 5 без кришки. Зовсім вино не випарювати. Не доводити до сухого стану.
Покласти приготовані кабачки на тарілку і трохи посипати кропом.
Как приготовить вкусный шашлык: салати на швидку руку.
Рецепты В Мультиварке Рецепты - вкусные рецепты с фото на пасху. Как приготовить летний салат.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter