Пікантні битки із манної крупи
587
інгредієнти:
- Молоко 0.5 л
- Крупа манна 150 г
- Масло вершкове 100 г
- Сир твердий (Гауда) 150 г
- Сир ковбасний (копчений) 200 г
- Яйце куряче 2 шт.
- Кмин 0.5 ст.л.
- Олія рослинна
- Сіль, перець
У кипляче молоко всипати крупу і зварити кашу.
Перемішати із маслом і охолодити.
Додати тертий сир, збиті яйця і кмин.
Добре вимішати, посолити, поперчити і поставити у холодильник на 1,5-2 години.
Змоченими у воді руками зліпити 12 биточків.
Викласти на змащене жиром деко.
Ковбасний сир нарізати тонкими кружечками і розкласти на биточки, можна змастити краї биточків яєчним жовтком.
Запікати у попередньо нагрітій духовці 20 хвилин при 180 градусах (або до рум'янцю).
Рецепт смачного тортаРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Кулинарные рецепты: рецепты рождество. Что подарить коллеге на Рождество.
Рецепты салат морепродуктыМясных, фруктовых и экзотических салатов. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі