Пікантне свиняче рагу у томатному соусі
- Свинина на хрящах 800 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Оцет столовий 0.5 скл.
- Перець чорний мелений
- Сіль
- Томатна паста 3 ст.л.
- Олія рослинна
Свинину на хрящах розморозити, промити, скласти у дуршлак і дати стекти воді.
Ріпчасту цибулю нарізати півкільцями.
Свиняче рагу скласти у каструлю, перемішати з цибулею, посолити, поперчити, влити оцет і поставити замаринувати хоча б на півгодини.
Після того як свинина трохи помаринується, викласти її на гарячу сковороду і обсмажити.
Обсмажувати потрібно до повного випаровування рідини, яка буде утворюватися в процесі смаження.
Далі рагу покласти у каструлю або у сковороду із високими бортиками, підлити трохи води. Вода не повинна повністю покрити м'ясо. Поставити на помірний вогонь.
Коли вода почне кипіти, додати 2-3 ст. л. томатної пасти.
Прикрити кришкою.
Тушкувати на повільному вогні хвилин 15-20.
Пошаговые фото рецепты праздничных блюд сНа нашем сайте лучшие рецепты с подробным описанием приготовления
Диетические рецепты творог. Диетические и постные блюда рецепты.
recepti.biz Проверенные рецепты с фото. Желе, десерты, напитки и даже супы из малины
Рецепты салатов на любой вкус: рецепт салата с буряком. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Выращивание перепелов на мясо - перепела жареные. Перепела в домашних условиях.
recepti.biz Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Рецепты для гурманов от Лефкадии: сайт кулинарный. Готовим со вкусом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter