Пікантне рагу із гарбузом
- Гарбуз 200 г
 - Баклажан 100 г
 - Помідор 1 шт.
 - Цибуля ріпчаста 1 шт.
 - Квасоля спаржева 100 г
 - М´ясо яловичини (курка або свинина) 100 г
 - Часник 3 зуб.
 - Томатний соус або кетчуп 1 ст.л.
 - Соєвий соус 2 ст.л.
 - Мед рідкий 0.5 ч.л.
 - Паприка мелена 0.5 ч.л.
 - Карі 0.25 ч.л.
 - Трави Провансу 0.25 ч.л.
 
 Всі інгредієнти бажано нарізати однаковими шматочками. Спочатку обсмажити у невеликій кількості олії м'ясо.
 Коли м'ясо підрум'яниться, додати у сковорідку гарбуз із цибулею.
 Через п'ять хвилин додати баклажани, попередньо вимочені у підсоленій воді.
 Ще через п'ять хвилин додати квасолю і помідори, очищені від шкірки.
 Змішати всі інгредієнти для соусу (часник, томатний соус, соєвий соус, мед, паприка, карі, трави Провансу) і додати у сковорідку. Накрити кришкою і тушкувати хвилин 10, якщо необхідно підливати трохи води. Вогонь вимкнути, дати ще пару хвилин дійти.
 
Рецепт торта из тыквыУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Пицца начинка с колбасой рецептПредложения услуг по доставке пиццы в американском стиле
Рецепты с малиной: рецепти холодних закусок з фото.
Закупка рецепты - рецепт закуски рафаэлло.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter