Пікантне рагу із гарбузом
- Гарбуз 200 г
- Баклажан 100 г
- Помідор 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Квасоля спаржева 100 г
- М´ясо яловичини (курка або свинина) 100 г
- Часник 3 зуб.
- Томатний соус або кетчуп 1 ст.л.
- Соєвий соус 2 ст.л.
- Мед рідкий 0.5 ч.л.
- Паприка мелена 0.5 ч.л.
- Карі 0.25 ч.л.
- Трави Провансу 0.25 ч.л.
Всі інгредієнти бажано нарізати однаковими шматочками. Спочатку обсмажити у невеликій кількості олії м'ясо.
Коли м'ясо підрум'яниться, додати у сковорідку гарбуз із цибулею.
Через п'ять хвилин додати баклажани, попередньо вимочені у підсоленій воді.
Ще через п'ять хвилин додати квасолю і помідори, очищені від шкірки.
Змішати всі інгредієнти для соусу (часник, томатний соус, соєвий соус, мед, паприка, карі, трави Провансу) і додати у сковорідку. Накрити кришкою і тушкувати хвилин 10, якщо необхідно підливати трохи води. Вогонь вимкнути, дати ще пару хвилин дійти.
Рецепт торта из тыквыУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Пицца начинка с колбасой рецептПредложения услуг по доставке пиццы в американском стиле
Рецепты с малиной: рецепти холодних закусок з фото.
Закупка рецепты - рецепт закуски рафаэлло.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter