Пікантна відбивна
- Свинина (м´якоть, відбивні)
- Сіль
- Соус (кисло-солодкий)
- Гірчиця
- Компот (ананасовий)
- Олія рослинна
Свинину нарізати порційно. Відбити із двох сторін. Посолити, посипати приправою для м'яса і залишити хвилин на 15. Розігріти олію, викласти свинину. Підсмажити одну сторону. Перевернути. Змішати солодкий соус і гірчицю. Намазати на свинину. Зменшити вогонь до середнього. Влити трохи рідини від ананасового компоту і тушкувати, доки рідина не випарується і свинина не буде м'якою.
Купить кондитерку: как испечь грильяжный торт. Вы кондитер из Петербурга.
Вкуснейшие рецепты тут - рецепты греческой кухни с фото. Купить вкусную брынзу в Украине.
ЗдесьРецепты и советы
Рецепты блюд из рыбы с фото пошаговоСтатьи о рыбах. Рецепты блюд
Фетучини в домашних условиях: пирог песочный с яблоками. Мультиварки для выпечки.
http://recepti.biz.uaКопилка кулинарных рецептов. Кулинарно-домашний сайт
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter