Пікантна сьомга
856
інгредієнти:
- Сьомга (форель) 2 шт.
- Гірчиця (французька, діжонська) 2 ст.л.
- Соєвий соус 3 ст.л.
- Олія оливкова 6 ст.л.
- Часник 1 зуб.
- Спеції
Всі інгредієнти (крім риби) з'єднати і злегка збити виделкою. Половину отриманого соусу-маринаду відставити в сторону.
Половиною маринаду полити рибу, розподілити рівномірно по рибі. Залишити на 10-15 хвилин.
Смажити рибу на гарячій сковороді в мінімальній кількості олії і в маринаді. Смажити на середньому вогні, недовго, до характерної золотистої скоринки готової риби, 4-5 хвилин з кожного боку.
Викласти рибу на тарілки і полити зверху соусом, що залишився. На гарнір - овочі.
Кулинарные рецепты от Tramontina: салат белочка рецепт.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты пошагово с фото. Царь салатов! Чрезвычайно вкусно.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі