Пікантна печінка по-східному
690
інгредієнти:
- Печінка куряча 800 г
- Цибуля ріпчаста 5 шт.
- Часник 4 зуб.
- Лимон 1 шт.
- Спеції (карі, паприка, чорний перець)
- Олія оливкова
На оливковій олії підсмажити дрібно нарізану цибулю до прозорості.
Вичавити туди часник і ще смажити 1 хвилину.
До цибулі додати курячу печінку, розрізану на 3-4 частини.
Посолити, додати спеції, перемішати і готувати ще 10-15 хвилин.
Готову печінку полити соком половинки лимона, усе добре перемішати.
Рецепты блюд из рыбыСтатьи о рыбах. Рецепты любимых блюд. Рецепты блюд
Говяжьи языки с соусом из хрена. Рецепт говяжьи языки с соусом из хрена.
Рецепты. торт медовик тут
Кулинарные рецепты на любой вкус: сайт кулинарный. Домашняя кулинария на любой вкус.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі