Пікантна печеня зі свинини в пиві
645
інгредієнти:
- Свинина 700 г
- Цибуля ріпчаста 700 г
- Пиво світле 2 скл.
- Хліб (чорний, розкришений) 3 ст.л.
- Кмин 1 ч.л.
- Олія рослинна
- Перець червоний пекучий (мелений)
- Сіль
Свинину нарізати на невеликі шматочки, пересипати за смаком меленим червоним перцем (можна змішати гострий перець і паприку).
У сотейник покласти жир або влити олію (кількість залежить від жирності), прогріти і висипати дрібно нарізану цибулю.
Обсмажити до прозорості, потім викласти в сотейник м'ясо і обсмажити його до рум'яної скоринки.
Влити склянку пива, перемішати, прикрити сотейник кришкою і тушкувати на середньому вогні близько 40 хв. Потім всипати кмин, тертий хліб, перемішати і влити пиво, що залишилося. Тушкувати м'ясо до готовності, потім посолити і витримати на слабкому вогні ще 5-6 хв.
http://recepti.biz.ua салаты овощные Рыбные
Как приготовить вкусный шашлык: сирник рецепти фото. Мультиварка Philips.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі