Пікантна курочка із паприкою
- Філе куряче (грудка) 600 г
- Паприка солодка 2 ч.л.
- Кмин 1 ч.л.
- Перець чилі 0.25 ч.л.
- Сік лимонний 2 ст.л.
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Спеції (сіль, перець)
Курячі грудки порізати довільно, не дуже маленькими шматочками.
Паприку, кмин і чилі перець покласти у ємність, де маринувати курочку.
До спецій додати свіжовичавлений лимонний сік і оливкову олію. Перемішати. Маринад готовий.
У маринад покласти шматочки курочки. Добре перемішати, щоб кожен шматочок просочився маринадом. Маринувати хвилин 30.
Розігріти олію у сковороді і обсмажити курочку 5-7 хвилин або до рум'яної скоринки.
Сервірувати рум'яну курочку із кукурудзяним пюре.
Поилки для домашней птицы - салати з копченою куркою.
Салаты с брокколиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Любишь сладости? Помни о фигуре: слоеный пирог с фруктами. Рецепты с малиной.
Салати з майонезом рецепти з фотосалати з майонезом
Рецепты салатов на любой вкус - мимоза салат рецепт. Поможем выйти замуж в Германию.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter