Піджарка з індички із овочами
- Філе індички 500 г
- Перець солодкий червоний 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Кабачок
- Капуста цвітна 200 г
- Борошно 2 ст.л.
- Вода 0.5 скл.
- Олія рослинна 2 ст.л.
Філе індички порізати брусочками, обваляти у борошні із сіллю, обсмажити на олії.
Порізати цибулю півкільцями, перець тонкими смужками.
Порізані овочі додати до індички, обсмажувати хвилини 3.
Влити півсклянки води, тушкувати 10 хвилин.
Цвітну капусту бланшувати у киплячій воді 5 хвилин, вийняти, облити холодною водою, розібрати на суцвіття.
Кабачок очистити, порізати брусочками, обсмажити на розігрітій олії кабачки і цвітну капусту до утворення золотистої скоринки.
На тарілку викласти капусту і кабачки, зверху - індичку з овочами, зверху посипати кропом або іншою зеленню.
Холодные закуски: холодные закуски с красной икрой. Холодные закуски для банкета.
Рецепт салата вкуснятина с черносливомРецепты и советы
http://recepti.biz.uaУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
http://recepti.biz.ua новогодний праздничный стол какие блюда готовить в год свиньи
Рецепт крем заварнойУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter