Піджарка з індички
- Кабачок (цукіні) 200 г
- Сіль
- Індичка 500 г
- Перець чорний (мелений)
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 1 зуб.
- Вино біле сухе 100 мл
- Бульйон (курячий) 300 мл
- Вершки 100 мл
- Крохмаль 1 ст.л.
- Молоко 100 мл
- Помідор 200 г
Цукіні вимити, очистити і акуратно нарізати кубиками 1х1 см. Бланшувати у підсоленій воді не більше 1 хв, відкинути на дуршлак, обдати холодною водою і дати їй стекти.
М'ясо індички вимити, промокнути паперовим рушником і нарізати невеликими скибочками. Посолити, поперчити, швидко обсмажити в рослинній олії. Викласти зі сковороди і поставити у тeпле місце. Цибулю і часник очистити, порубати і спасерувати у жирі від смаження до золотистого кольору. Влити біле вино, бульйон і вершки. Довести до кипіння і загустити крохмалем. Додати помідори, м'ясо, цукіні і пряну зелень. Перемішати, посолити і поперчити.
Подати на стіл, посипавши петрушкою. На гарнір підсмажити картопляні оладки із напівфабрикатів.
recepti.biz.uaлазанья со шпинатом
Готовим со вкусом - салаты с редькой рецепты с фото.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты блюд из рыбы. Всегда круглосуточно. Мечта.
Салат в омлетеКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Кулинарные рецепты от Tramontina: рождественские блюда рецепты.
Сахарная паста,мастика для тортов: недорогой крем для торта. Подарочный торт.
Салат французский рецепт с фотоКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Мультиварка Philips - салат черепаха рецепт с фото.
ТутПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter