Піджарка із яблуками

ДРУГІ СТРАВИ
716 Піджарка із яблуками
Фото - Піджарка із яблуками
інгредієнти:
  • Свинина 600 г
  • Цибуля 3 шт.
  • Борошно 0.5 скл.
  • Бульйон (крутий) 1 скл.
  • Яблуко 400 г
  • Цукор 1 ч.л.
  • Перець чорний (мелений)
  • Олія рослинна
  • Сіль

Піджарка з яблуками інгредієнти Свинину порізати на бруски довжиною 3-5 см і товщиною 1-2 см, злегка відбити, посипати сіллю, цукром, спеціями. Цибулю нарізати півкільцями. Яблука очистити від шкірки і серцевини.

Піджарка з яблуками У добре розігріту сковороду покласти підготовлене м'ясо і смажити у власному соку та олії 5 хв, увесь час перевертаючи, додати цибулю і смажити ще 1-2 хв.

фото Піджарка з яблуками Потім додати борошно, підсушене як для соусів, перемішати, відразу ж покласти крупно нарізані яблука. Усе разом смажити 5 хв. Залити бульйоном. Прокип'ятити.

Піджарка з яблуками Свинина Можна подавати із будь-яким гарніром: смаженою картоплею, локшиною, розсипчастою рисовою або пшеничною кашами.

Поможем выйти замуж в Германию - рецепты торт киевский. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Готовим со вкусом: салат радичио рецепты. Как приготовить летний салат.

Творог интернет-магазин: печенье из творога розочки. Доставка готовой еды на неделю.

Рецепты даши малаховойРецепты и советы

Яблочный штрудель в мультиварке Redmondяблочный штрудель

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter