Піджарка із яблуками
- Свинина 600 г
- Цибуля 3 шт.
- Борошно 0.5 скл.
- Бульйон (крутий) 1 скл.
- Яблуко 400 г
- Цукор 1 ч.л.
- Перець чорний (мелений)
- Олія рослинна
- Сіль
Свинину порізати на бруски довжиною 3-5 см і товщиною 1-2 см, злегка відбити, посипати сіллю, цукром, спеціями. Цибулю нарізати півкільцями. Яблука очистити від шкірки і серцевини.
У добре розігріту сковороду покласти підготовлене м'ясо і смажити у власному соку та олії 5 хв, увесь час перевертаючи, додати цибулю і смажити ще 1-2 хв.
Потім додати борошно, підсушене як для соусів, перемішати, відразу ж покласти крупно нарізані яблука. Усе разом смажити 5 хв. Залити бульйоном. Прокип'ятити.
Можна подавати із будь-яким гарніром: смаженою картоплею, локшиною, розсипчастою рисовою або пшеничною кашами.
Поможем выйти замуж в Германию - рецепты торт киевский. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Готовим со вкусом: салат радичио рецепты. Как приготовить летний салат.
Творог интернет-магазин: печенье из творога розочки. Доставка готовой еды на неделю.
Рецепты даши малаховойРецепты и советы
Яблочный штрудель в мультиварке Redmondяблочный штрудель
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter