Піджарка
- М´ясо 500 г
- Цибуля ріпчаста
- Сіль
- Перець
- Спеції
- Олія рослинна
М'ясо порізати на невеликі шматочки, цибулю півкільцями і обсмажити на олії до легкого рум'янцю. Полити кип'ячою водою, так, щоб покрила м'ясо, кришкою не накривати, вогонь середній. Коли рідина випарується, дати продуктам трохи полежати, потім знову полити кип'ячою водою, щоб вода покрила продукти. Процес повторити 3-4 рази.
Ближче до кінця приготування заправити сіллю, перцем і спеціями.
На гарнір будь-які овочі, каші.
Кулинарные рецепты от Tramontina: кекс з яблуками рецепт. Очень вкусные кексы.
Поилки для домашней птицы: салат з ананасами та куркою.
Купить кондитерку: крем для торта из йогурта. Крем для торта.
Салати з квасолею та бурякомсалати з квасолею
Новогодние рецепты горячих блюдСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепт Бисквита В Мультиварке: салат из моря продуктов. Как приготовить летний салат.
Рецепты с авокадо салаты. Рецепт салат с авокадо.
Французская кухня рецептыБлюда В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Мультиварки для выпечки - праздничные салаты на новый год. Простые рецепты вкусных салатов.
приготовление пиццы рецепты в картинках
Рецепты крема для торта медовик здесь
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter