Підлива з квасолі

ДРУГІ СТРАВИ
3367 Підлива з квасолі
Фото - Підлива з квасолі
інгредієнти:
  • Квасоля 1 бан.
  • Борошно 1 ст.л.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Сметана 0.5 скл.
  • Часник 3 зуб.
  • Зелень

Із квасолі злити рідину і перемолоти. На сковороді розігріти олію й обсмажити цибулю з борошном до золотистого кольору. Потім вилити рідину від квасолі (або ту, в якій варилася) + сметана + сіль + квасоля. Добре перемішати, дати трохи покипіти. У кінці додати давлений часник і посипати зеленню.

Банош рецептРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Суп-гуляш рецепт. Рецепт супа гуляш.

Рецепт праздничных блюдПраздничные подборки рецептов

ЦИК не дал Лимонову - лимонник торт.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter