Підлива з квасолі
3367
інгредієнти:
- Квасоля 1 бан.
- Борошно 1 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сметана 0.5 скл.
- Часник 3 зуб.
- Зелень
Із квасолі злити рідину і перемолоти. На сковороді розігріти олію й обсмажити цибулю з борошном до золотистого кольору. Потім вилити рідину від квасолі (або ту, в якій варилася) + сметана + сіль + квасоля. Добре перемішати, дати трохи покипіти. У кінці додати давлений часник і посипати зеленню.
Банош рецептРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Суп-гуляш рецепт. Рецепт супа гуляш.
Рецепт праздничных блюдПраздничные подборки рецептов
ЦИК не дал Лимонову - лимонник торт.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі