Підлива з курки та грибів
1426
інгредієнти:
- Грудка куряча 2 шт.
- Опеньки заморожені 200 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сіль
- Спеції (для курки)
- Майонез 4 ст.л.
Гриби обсмажити із сіллю та цибулею до готовності.
Грудку нарізати на кубики і теж обсмажити із сіллю та спеціями.
З'єднати гриби з куркою і смажити разом хвилин 5 на слабкому вогні.
Додати майонез, перемішати і залити кип'яченою водою, вода має прикрити і гриби і м'ясо. Тушкувати ще хвилин 7 на слабкому вогні.
Кулинарные рецепты: рецепт пончики с чесноком. Очень вкусные пончики.
www.recepti.biz.ua Готовим салаты с Курицей
Рецепты салатов морепродукты. Рецепты салата из морепродуктов.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі