Підлива з курки та грибів

ДРУГІ СТРАВИ
1426 Підлива з курки та грибів
Фото - Підлива з курки та грибів
інгредієнти:
  • Грудка куряча 2 шт.
  • Опеньки заморожені 200 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Сіль
  • Спеції (для курки)
  • Майонез 4 ст.л.

Підлива з курки та грибів інгредієнти Гриби обсмажити із сіллю та цибулею до готовності.

Підлива з курки та грибів Грудку нарізати на кубики і теж обсмажити із сіллю та спеціями.

фото підливою з курки та грибів З'єднати гриби з куркою і смажити разом хвилин 5 на слабкому вогні.

Підлива з курки та грибів Куряча грудка Додати майонез, перемішати і залити кип'яченою водою, вода має прикрити і гриби і м'ясо. Тушкувати ще хвилин 7 на слабкому вогні.


Кулинарные рецепты: рецепт пончики с чесноком. Очень вкусные пончики.

www.recepti.biz.ua Готовим салаты с Курицей

Рецепты салатов морепродукты. Рецепты салата из морепродуктов.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter