Підлива з індички із солодким перцем та гранатовим соком

ДРУГІ СТРАВИ
751 Підлива з індички із солодким перцем та гранатовим соком
Фото - Підлива з індички із солодким перцем та гранатовим соком
інгредієнти:
  • Філе індички 400 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Помідор
  • Перець болгарський
  • Часник 1 зуб.
  • Сік гранатовий
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Зелень

Нарізати цибулю півкільцями, укинути в сковороду, додати трохи води, тушкувати до прозорості під кришкою.

 

 

 

Нарізати перець невеликими кубиками (соломкою), помідор теж нарізати невеликими шматочками.

Коли цибуля стане м'якою і прозорою, у сковороду висипати перець, накрити кришкою. Якщо треба, долити щe трішки води.

Через 5-7 хвилин до перцю і цибулі додати нарізаний помідор, знову закрити кришкою.

Філе індички нарізати невеликими шматочками товщиною приблизно в 1 см.

Підняти кришку, якщо вміст сковорідки став м'яким, висипати шматочки індички, посолити, поперчити, покришити кубик паприки, додати дрібно нарізаний зубок часнику, всe перемішати лопаточкою, влити гранатовий сік, накрити кришкою і трохи зменшити вогонь.

Тушкувати хвилин 20, додати нарізану зелень, накрити кришкою, дати настоятися хвилин 5.

Як гарнір подати рис. 

 

Рецепт сирника з макомРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты

Кульки на ялинку з паперукульки

Мюзикл Баллада о маленьком сердце - рецепты с мидиями с фото.

http://recepti.biz.ua медовик или рыжик рецепты

Чанахи рецепт вдеоКулинарные рецепты. Готовь вкусно и полезно

Заварной крем для трубочек рецепт. Кулинария рецепт заварного крема торт наполеон.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter