Підлива з індички із солодким перцем та гранатовим соком
- Філе індички 400 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Помідор
- Перець болгарський
- Часник 1 зуб.
- Сік гранатовий
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Зелень
Нарізати цибулю півкільцями, укинути в сковороду, додати трохи води, тушкувати до прозорості під кришкою.
Нарізати перець невеликими кубиками (соломкою), помідор теж нарізати невеликими шматочками.
Коли цибуля стане м'якою і прозорою, у сковороду висипати перець, накрити кришкою. Якщо треба, долити щe трішки води.
Через 5-7 хвилин до перцю і цибулі додати нарізаний помідор, знову закрити кришкою.
Філе індички нарізати невеликими шматочками товщиною приблизно в 1 см.
Підняти кришку, якщо вміст сковорідки став м'яким, висипати шматочки індички, посолити, поперчити, покришити кубик паприки, додати дрібно нарізаний зубок часнику, всe перемішати лопаточкою, влити гранатовий сік, накрити кришкою і трохи зменшити вогонь.
Тушкувати хвилин 20, додати нарізану зелень, накрити кришкою, дати настоятися хвилин 5.
Як гарнір подати рис.
Рецепт сирника з макомРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Кульки на ялинку з паперукульки
Мюзикл Баллада о маленьком сердце - рецепты с мидиями с фото.
http://recepti.biz.ua медовик или рыжик рецепты
Чанахи рецепт вдеоКулинарные рецепты. Готовь вкусно и полезно
Заварной крем для трубочек рецепт. Кулинария рецепт заварного крема торт наполеон.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter