Підлива з грибами
- Гриби (печериці) 1 кг
- Цибуля 5 шт.
- Сметана (20%) 1 пач.
- Приправа (сіль, перець червоний, часник сухий, лавровий лист тертий)
- Зелень (петрушка, кріп) 1 пуч.
Очистити гриби, помити і нарізати крупно.
Висипати на сковороду з олією і обсмажити.
Нарізати цибулю кубиками.
Злити воду з грибів і додати в гриби цибулю. Смажити 5 хвилин.
Цибулю і гриби залити сметаною і тушкувати. Додати сіль, перець червоний, лавровий лист тертий, часник сухий і зелень.
Рецепт кофе гляссеРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
http://recepti.biz.uaРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Фото картинки м Спартака recepti.biz.ua
Рецепт печеночного торта - рецепти торти з фото.
рецепты приготовления плова на костре
Рецепты салатов с фото пицца. Салат рецепты фото.
Доставка готовой еды на неделю: салаты с консервой. Рецепт салата Мимоза.
Рецепты из редькиРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter