Підлива "Смакота"

ДРУГІ СТРАВИ
547 Підлива "Смакота"
Фото - Підлива
інгредієнти:
  • Грудка куряча 1 шт.
  • Перець солодкий червоний 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Соєвий соус 3 ст.л.
  • Борошно 1 ст.л.
  • Сметана 100 г
  • Печериці 100 г

Куряче філе порізати невеликими шматочками і замаринувати у соєвому соусі.

У глибокій сковорідці обсмажити філе разом із цибулею та порізаними печерицями до золотистого кольору.

Додати шматочки болгарського перцю, посипати борошном і ще трохи обсмажити.

Залити все сметаною.

Посолити, поперчити, додати води і тушкувати на повільному вогні 30 хвилин, можна додати обсмажені помідори.

Безумно вкусные рецепты блюд - рецепты украшения для тортов. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Вкусная Польская выпечка рецепты. Польская выпечка рецепты.

Салат малахитовая шкатулкаМясных, фруктовых и экзотических салатов

Рецепты на праздничный стол - семга запеченная с картофелем в духовке. Духовые шкафы.

Торты без выпечки. Приготовление тортов без выпечки.

Осетинские пироги на заказ: салат черепаха с фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.

Бисквит В Мультиварке Рецепты - рецепты праздничных закусок с фото.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter