Підлива "Смакота"
- Грудка куряча 1 шт.
- Перець солодкий червоний 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Соєвий соус 3 ст.л.
- Борошно 1 ст.л.
- Сметана 100 г
- Печериці 100 г
Куряче філе порізати невеликими шматочками і замаринувати у соєвому соусі.
У глибокій сковорідці обсмажити філе разом із цибулею та порізаними печерицями до золотистого кольору.
Додати шматочки болгарського перцю, посипати борошном і ще трохи обсмажити.
Залити все сметаною.
Посолити, поперчити, додати води і тушкувати на повільному вогні 30 хвилин, можна додати обсмажені помідори.
Безумно вкусные рецепты блюд - рецепты украшения для тортов. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Вкусная Польская выпечка рецепты. Польская выпечка рецепты.
Салат малахитовая шкатулкаМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепты на праздничный стол - семга запеченная с картофелем в духовке. Духовые шкафы.
Торты без выпечки. Приготовление тортов без выпечки.
Осетинские пироги на заказ: салат черепаха с фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.
Бисквит В Мультиварке Рецепты - рецепты праздничных закусок с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter