Підлива "Компроміс"
- Філе куряче 300 г
- Гриби (глива) 300 г
- Цибуля 2 шт.
- Сметана (жирна) 150 г
- Спеції (до м´яса)
- Перець чорний
- Сіль
- Вода
- Петрушка
Помити та дрібно нарізати гриби, нарізати курку. Обсмажити на сковорідці, додати приправи. Дрібно нарізати цибулю і висипати у сковороду до м'яса та грибів. Обсмажити до золотистого кольору. Додати сметану, дати закипіти і залити воду. Посолити, поперчити. Кип’ятити хвилин 15-20. У кінці додати дрібно порізану петрушку. На гарнір приготувати пюре.
Кулинарные рецепты праздничных блюдФотографии готовых блюд и процесса приготовления. База рецептов
Кулинарные рецепты от Tramontina - пляцки рецепти фото. Скороварки для приготовления каши.
Готовим со вкусом: салат с языка рецепт. Осетинские пироги на заказ.
recepti.biz.ua праздничные кулинарные рецепты вторые блюда
Рецепты для пароварки, вкусно: рецепт салата мимоза с фото.
Кухонные и пищевые термометры - приготовление домашней мясной колбасы. Купить мясные продукты.
Кулинарные сайты пошаговые http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter