Підлива із риби «По-польськи»
- Риба (горбуша)
- Яйце куряче
- Сіль
- Спеції
Рибу очистити від луски, видалити зябра, плавники, вийняти нутрощі, якщо є, ретельно промити.
Нарізати на шматки.
Поставити варитися.
Час від часу знімати піну.
Коли закипить, посолити, додати спеції і відварити до готовності.
Відварити яйця.
Очистити.
Рибу вийняти із відвару.
Бульйон не виливати.
Відокремити м'якоть від кісток.
У каструльку подрібнити рибку.
Натерти яйця і додати до подрібненої риби.
Додати проціджений бульйон.
Поставити на вогонь, довести до кипіння, посолити, додати спеції і проварити хвилин 10.
До цієї підливи ідеально підходить картопляне пюре.
www.recepti.biz.uaПопробуй приготовить куриный салат с капустой и изюмом! Просто и вкусно
Тестомес б/у. Всегда в наличии: выпечка домашнего хлеба рецепты. Закупка рецепты.
Кухонные Принадлежности: торты без выпечки. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.
Семена грибов вешенки купить: салат с белыми грибами. Грибы по Украине.
Список форумов кулинарных сайтов. Рецепты кулинарные сайты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter