Підлива із курки із грибами
777
інгредієнти:
- Грудка куряча (філе) 1 шт.
- Гриби (мариновані опеньки) 150 г
- Сир 150 г
- Молоко (вершки) 1 скл.
- Борошно 3 ст.л.
- Цибуля 1 шт.
- Спеції
Цибулину дрібно нарізати, спасерувати.
Курячі грудки нарізати на не дуже великі шматочки, обсмажити із цибулею та грибами.
Скласти все у горщик. У теплому молоці розвести борошно, залити цю суміш у горщик, посолити, додати спеції і сир, відправити у духовку хвилин на 30.
Салати з курячим мясомсалати з курячим мясом
Отбивные из куриной грудки. Куриные отбивные рецепт.
Гриль-барбекю: рецепт лаваш на гриле.
recepti.biz Рецепты и советы
Рецепты салатов из морепродуктов www.recepti.biz.ua
Рецепты мясных закусок с фотоКулинарные рецепты
ТутРастительные и животные масла, жир, майонез, семена и пр
Рецепт заварного крема для торта напалеон. Заварной крем рецепт эклер.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі