Підлива із курки із грибами

ДРУГІ СТРАВИ
722 Підлива із курки із грибами
Фото - Підлива із курки із грибами
інгредієнти:
  • Грудка куряча (філе) 1 шт.
  • Гриби (мариновані опеньки) 150 г
  • Сир 150 г
  • Молоко (вершки) 1 скл.
  • Борошно 3 ст.л.
  • Цибуля 1 шт.
  • Спеції

Цибулину дрібно нарізати, спасерувати.

Курячі грудки нарізати на не дуже великі шматочки, обсмажити із цибулею та грибами.

Скласти все у горщик. У теплому молоці розвести борошно, залити цю суміш у горщик, посолити, додати спеції і сир, відправити у духовку хвилин на 30.

Салати з курячим мясомсалати з курячим мясом

Отбивные из куриной грудки. Куриные отбивные рецепт.

Гриль-барбекю: рецепт лаваш на гриле.

recepti.biz Рецепты и советы

Рецепты салатов из морепродуктов www.recepti.biz.ua

Рецепты мясных закусок с фотоКулинарные рецепты

ТутРастительные и животные масла, жир, майонез, семена и пр

Рецепт заварного крема для торта напалеон. Заварной крем рецепт эклер.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter