Підлива із курки і овочів

ДРУГІ СТРАВИ
996 Підлива із курки і овочів
Фото - Підлива із курки і овочів
інгредієнти:
  • Куряче філе 600 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Перець болгарський 0.5 шт.
  • Часник 1 зуб.
  • Кріп 1 пуч.
  • Масло вершкове 25 г
  • Олія соняшникова
  • Перець
  • Борошно 3 ст.л.
  • Сіль
  • Приправа універсальна

Курку нарізати дрібними квадратиками або смужками. Обсмажити на вершковому маслі з приправою. Якщо утворюється сік, вилити його у каструльку, де пізніше всe буде тушкуватися. Потім покласти у каструльку з соком обсмажену курку. Спасерувати моркву і цибулю на рослинній олії, на тій же сковорідці, де смажилося м'ясо. Додати трохи борошна. Викласти у ту ж каструльку. Включити на маленький вогонь. Дрібно нарізати перець. Викласти його у каструльку, долити води. Консистенція повинна бути трохи густуватою через наявність борошна. Посолити, поперчити і приправити. Тушкувати всe до напівготовності перцю. Натерти на тeртці часник, додати у каструлю. Тушкувати до готовності і вже у кінці, перед подачею на стіл, подрібнити кріп і додати у страву.

Книга Рецептов Для Мультиварки: рецепт салата з язиком. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Рецепт суп гуляш. Рецепты немецкий суп гуляш.

Рыбная Икра - Цены на Рынке: оладьи из рыбной икры. Икра вяленая.

Праздничный новогодний салат рецепт recepti.biz.ua

Немецкий маковый торт здесь

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter