Підлива із курки і овочів
- Куряче філе 600 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Перець болгарський 0.5 шт.
- Часник 1 зуб.
- Кріп 1 пуч.
- Масло вершкове 25 г
- Олія соняшникова
- Перець
- Борошно 3 ст.л.
- Сіль
- Приправа універсальна
Курку нарізати дрібними квадратиками або смужками. Обсмажити на вершковому маслі з приправою. Якщо утворюється сік, вилити його у каструльку, де пізніше всe буде тушкуватися. Потім покласти у каструльку з соком обсмажену курку. Спасерувати моркву і цибулю на рослинній олії, на тій же сковорідці, де смажилося м'ясо. Додати трохи борошна. Викласти у ту ж каструльку. Включити на маленький вогонь. Дрібно нарізати перець. Викласти його у каструльку, долити води. Консистенція повинна бути трохи густуватою через наявність борошна. Посолити, поперчити і приправити. Тушкувати всe до напівготовності перцю. Натерти на тeртці часник, додати у каструлю. Тушкувати до готовності і вже у кінці, перед подачею на стіл, подрібнити кріп і додати у страву.
Книга Рецептов Для Мультиварки: рецепт салата з язиком. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепт суп гуляш. Рецепты немецкий суп гуляш.
Рыбная Икра - Цены на Рынке: оладьи из рыбной икры. Икра вяленая.
Праздничный новогодний салат рецепт recepti.biz.ua
Немецкий маковый торт здесь
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter