Підлива із курки
- Гомілка куряча 5 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 2 шт.
- Майонез 2 ст.л.
- Часник 2 зуб.
- Бульйон (курячий) 250 мл
- Масло топлене 1 ст.л.
- Сіль йодована
- Перець чорний (мелений)
Овочі почистити і помити. Цибулю дрібно порізати, моркву натерти на дрібній тертці, часник пропустити через прес.
Із курячих гомілок зробити філе і дрібно порізати.
У сковороді розтопити масло, спасерувати цибулю до прозорості, додати моркву і ще трохи спасерувати.
Додати 1 ст. л. майонезу, протушкувати хвилину або дві і додати до овочів шматочки курки. Посолити, поперчити, додати ще ложку майонезу і часник.
Влити гарячий курячий бульйон, щоб курка була закрита наполовину і тушкувати до готовності.
Мясные салаты рецептыНабор продуктов с вкусными рецептами от шеф поваров. Доставка на дом
Кулинарные рецепты от Tramontina - скумбрия в маринаде рецепт. Рецепты пирогов и пирожков.
Выращивание грибов дома: консервация грибов рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Простые рецепты вкусных салатов recepti.biz.ua
ТутИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Купить гербицид Сальса: сальса рецепт с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.
Рецепты индийской кухниИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Торт грильяжный бкк составТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter