Підлива із курки

ДРУГІ СТРАВИ
1166 Підлива із курки
Фото - Підлива із курки
інгредієнти:
  • Гомілка куряча 5 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Майонез 2 ст.л.
  • Часник 2 зуб.
  • Бульйон (курячий) 250 мл
  • Масло топлене 1 ст.л.
  • Сіль йодована
  • Перець чорний (мелений)

Овочі почистити і помити. Цибулю дрібно порізати, моркву натерти на дрібній тертці, часник пропустити через прес.

Із курячих гомілок зробити філе і дрібно порізати.

У сковороді розтопити масло, спасерувати цибулю до прозорості, додати моркву і ще трохи спасерувати.

Додати 1 ст. л. майонезу, протушкувати хвилину або дві і додати до овочів шматочки курки. Посолити, поперчити, додати ще ложку майонезу і часник.

Влити гарячий курячий бульйон, щоб курка була закрита наполовину і тушкувати до готовності.

Мясные салаты рецептыНабор продуктов с вкусными рецептами от шеф поваров. Доставка на дом

Кулинарные рецепты от Tramontina - скумбрия в маринаде рецепт. Рецепты пирогов и пирожков.

Выращивание грибов дома: консервация грибов рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Простые рецепты вкусных салатов recepti.biz.ua

ТутИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты

Купить гербицид Сальса: сальса рецепт с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.

Рецепты индийской кухниИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты

Торт грильяжный бкк составТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter