Підлива із фаршем
- Фарш 500 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Помідор 2 шт.
- Томатна паста 1 ст.л.
- Часник 2 зуб.
- Сіль
- Вода 1 скл.
- Перець духмяний
- Зелень (кріп, петрушка, цибуля зелена)
- Олія соняшникова 3 ст.л.
Фарш обсмажити в олії на сковороді, увесь час помішуючи, щоб був розсипчастий.
Додати кубиками нарізану цибулю, обсмажити.
Порізати помідори часточками, додати. Обсмажити.
Додати томатну пасту, добре перемішати. Покласти дрібно порізаний часник, перець, зелень, посолити і налити води. Довести до кипіння, тушкувати на повільному вогні кілька хвилин.
Кекс з яблуками рецептУзнай рецепт простых в приготовлении и невероятно вкусных кексов
Рецепты Приготовления - печень с яблоками рецепт.
www.recepti.biz.uaКулинарные рецепты
Как сэкономить время при выпечке торта. Как сделать коржи для торта без выпечки.
Рецепты салатов на новый год с фотографиямиКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Медовик торт рецепт тут
Кулинарные рецепты от Tramontina: тайская кухня рецепты салатов. Как приготовить летний салат.
Рецепт чанахи www.recepti.biz.ua
Коллекция кулинарно-домашних сайтов здесь
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter