Підлива до макаронів та картоплі

ДРУГІ СТРАВИ
1016 Підлива до макаронів та картоплі
Фото - Підлива до макаронів та картоплі
інгредієнти:
  • Свинина 300 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Помідор 2 шт.
  • Кабачок (цукіні) 1 шт.
  • Вода 250 мл
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Томатна паста 1 ст.л.
  • М´ята
  • Лавровий лист
  • Олія рослинна

М'ясо помити, порізати на середні шматочки і укласти на сковорідку з оливковою олією, тушкувати хвилин п'ять, порізати цибулю, додати до м'яса, тушкувати 5 хвилин і залити склянкою води. Нарізати цукіні кубиками, помідори кубиками і покласти у сковорідку. Тушкувати ще п'ять хвилин і додати томатну пасту. Посолити, поперчити, додати лавровий лист, листочки м'яти і тушкувати до готовності 20-30 хвилин.

Підливу можна подавати із макаронами, картоплею і до гречки.

Рецепты для мультиварки, вкусно: вторые блюда по домашнему. Невероятно вкусные рецепты блюд.

Рецепты салатов на любой вкус: мимоза рецепт салата. Хотите приготовить салат? Поможем.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter