Підлива до макаронів та картоплі
1016
інгредієнти:
- Свинина 300 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Помідор 2 шт.
- Кабачок (цукіні) 1 шт.
- Вода 250 мл
- Сіль
- Перець чорний
- Томатна паста 1 ст.л.
- М´ята
- Лавровий лист
- Олія рослинна
М'ясо помити, порізати на середні шматочки і укласти на сковорідку з оливковою олією, тушкувати хвилин п'ять, порізати цибулю, додати до м'яса, тушкувати 5 хвилин і залити склянкою води. Нарізати цукіні кубиками, помідори кубиками і покласти у сковорідку. Тушкувати ще п'ять хвилин і додати томатну пасту. Посолити, поперчити, додати лавровий лист, листочки м'яти і тушкувати до готовності 20-30 хвилин.
Підливу можна подавати із макаронами, картоплею і до гречки.
Рецепты для мультиварки, вкусно: вторые блюда по домашнему. Невероятно вкусные рецепты блюд.
Рецепты салатов на любой вкус: мимоза рецепт салата. Хотите приготовить салат? Поможем.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі