"Під південним сонцем"
611
інгредієнти:
- Свинина 700 г
- Рис 6 скл.
- Морква 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 5 шт.
- Часник 8 зуб.
- Жир 5 ст.л.
- Коріандр 1 ч.л.
- Перець чорний (мелений)
- Перець червоний пекучий
- Сіль
М'ясо нарізати невеликими шматочками, обсмажити в жирі з дрібно нарізаною цибулею і натертою на крупній тертці морквою, посолити, додати спеції і подрібнений часник. Рис перебрати, вимити, залити 12 склянками води, посолити і поставити на вогонь. Через 15-20 хв викласти в рис м'ясо, перемішати і варити до готовності.
До столу подавати зі свіжою зеленню, помідорами й огірками.
ТутКонфеты с доставкой до двери. Доступные цены. Покупайте Онлайн
Кулинарные рецепты от Tramontina - салаты вкусные рецепты. Готовим со вкусом.
recepti.biz О суши и блюдах японской кухни
Вкусные салаты и очень нежные - сайт кулинарный. Кулинарные рецепты на любой вкус.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі