"Під південним сонцем"

ДРУГІ СТРАВИ
611 "Під південним сонцем"
Фото -
інгредієнти:
  • Свинина 700 г
  • Рис 6 скл.
  • Морква 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста 5 шт.
  • Часник 8 зуб.
  • Жир 5 ст.л.
  • Коріандр 1 ч.л.
  • Перець чорний (мелений)
  • Перець червоний пекучий
  • Сіль

М'ясо нарізати невеликими шматочками, обсмажити в жирі з дрібно нарізаною цибулею і натертою на крупній тертці морквою, посолити, додати спеції і подрібнений часник. Рис перебрати, вимити, залити 12 склянками води, посолити і поставити на вогонь. Через 15-20 хв викласти в рис м'ясо, перемішати і варити до готовності.

 

До столу подавати зі свіжою зеленню, помідорами й огірками.

ТутКонфеты с доставкой до двери. Доступные цены. Покупайте Онлайн

Кулинарные рецепты от Tramontina - салаты вкусные рецепты. Готовим со вкусом.

recepti.biz О суши и блюдах японской кухни

Вкусные салаты и очень нежные - сайт кулинарный. Кулинарные рецепты на любой вкус.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter