Піаджу
- Сочевиця (горох) 250 г
- Часник 5 зуб.
- Коріандр 0.5 скл.
- Кмин 0.5 ч.л.
- Куркума 0.5 ч.л.
- Чорний мелений перець 0.5 ч.л.
- Червоний перець
- Сіль 0.5 ч.л.
- Борошно 0.5 скл.
- Розпушувач 1 ч.л.
- Манна крупа 2 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Олія рослинна
Промити, залишити сочевицю на 10хвилин у воді. Варимо 1скл. крупи на 2 скл. води.
Цибулю очистити і дрібно нарізати.
Часник і імбир очистити, подрібнити у блендері.
Миємо, ріжемо коріандр.
Додаємо в блендер сочевицю, 1 ст. л. води і коріандр, подрібнюємо в пюре.
Додаємо кмин, куркуму, перець, сіль, борошно, розпушувач.
Додаємо манку, цибулю і все добре перемішуємо.
Олію для фритюру розігріти, сформувати кульки і обсмажити до золотистого кольору з обох сторін.
Готові піаджу викладати на паперовий рушник, щоб стік зайвий жир.
Подавати гарячими або теплими із скибочками лимона. Можна із соєвим соусом.
Рецепт борща Украинского на укранськй мовТрадиционные и оригинальные рецепты для постного стола с пошаговыми фото
Рецепты Приготовления - мясные салаты с грибами. Как приготовить летний салат.
Рецепт пасхи. Рецепт пасха кулич.
Салат оливье мимоза рецептПривезем свежие продукты для салата и расскажем как приготовить
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter