Перцові чаші з рисом і грибами
773
інгредієнти:
- Перець солодкий 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Гриби (печериці) 100 г
- Часник 1 зуб.
- Рис 80 г
- Броколі 2 шт.
- Капуста цвітна 2 шт.
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець чорний
Рис відварити в підсоленій воді до готовності. Цибулю, часник, гриби дрібно порізати і обсмажити в рослинній олії.
Перець розрізати навпіл і очистити від насіння і перегородок, змастити зовні олією.
Наповнити перець рисом, викласти на пергамент і запікати при 200 градусах 15-20 хвилин.
Броколі і цвітну капусту відварити до готовності в підсоленій воді, прикрасити ними готові перцові чаші.
Рецепты салатов на новый год с фотографиямиРецепты и советы
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт ужина на скорую руку. Рецепты для пекарни.
Медовик рецептКулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі