Перці в соку "Дієтичні"
868
інгредієнти:
- Перець бoлгарскій (малесенькі, для однієї порції) - 2 шт
- Морква - 1 шт
- Помідор - 1 шт
- Лук-шалот - 1 шт
- Цибуля зелeна
- Розмарин (свіжий, 1 гілочка)
- Перець духмяний (горошок) - 3-4 шт
- Сир твердий (середньої солоності, знежирений) - 20-30 г
Натираю моркву, сир нарізаю кубиками, гілочку розмарину і цибулю теж нарізала. Все перемішала і начинила цією масою перчики.
Помідор нарізала і поклала на фольгу, потім лук нарізала кільцями і посипала залишками від перцевої начинки, додала запашний перець.
і зверху поклала перчики)).
Фольгу герметично закрила і поклала в сковороду, наполовину наповнену водою, накрила кришкою і поставила на вогник (можна і в духовку але не так соковито буде).
Розкриваємо фольгу приблизно через півгодини - готово . І, о запах))) і смак. Правда дуже смачно і сік просто краса.
СМАЧНОГО всім, хто спробує. Це дієтична страва.
Салат с жареными грибами и ветчиной слоямиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі