Перці фаршировані у листковому тісті
- Перець болгарський (червоний і жовтий) 8 шт.
- Тісто листкове бездріжджове 500 г
- Рис 1 скл.
- Сіль
- Фарш (змішаний)
- Перець чорний (мелений)
Тісто розморозити при кімнатній температурі протягом 20-25 хвилин.
Приготувати напівфабрикати фаршированих перців.
Листкове тісто тонко розкачати, бажано в одному напрямку (тобто від центру в будь-якому напрямку, але качалку по тісту не повертати назад).
Пласт тіста розрізати на 4 прямокутники, які, у свою чергу, нарізати на трикутники. Кожен трикутник можна ще трохи розкачати.
На кожен трикутник тіста укласти невеликі фаршировані перці.
Краї тіста ретельно защипати.
Отримані слойки укласти на деко, злегка змочене водою, поставити в духовку і випікати 20-25 хвилин при 200-210°С.
Как приготовить летний салат - салат с языка рецепт. Осетинские пироги на заказ.
Поможем выйти замуж в Германию: торт воздушный сникерс рецепт с фото. Рецепты тортов.
Торт В Мультиварке Рецепты: новые рецепты тортов с фото. Эксклюзивные торты на заказ.
Рецепты салат мимоза. Салат мимоза.
Кулинарные сайты. лазанья. Кулинарный сайт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter