Перський плов із курки
645
інгредієнти:
- Філе куряче (грудка) 600 г
- Олія рослинна 3 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Рис (довгозерний) 200 г
- Томатна паста 2 ст.л.
- Карі (порошок або шафран) 1 ч.л.
- Сік гранатовий 100 мл
- Чорнослив (курага) 100 г
- Родзинки (без кісточок) 2 ст.л.
- Сіль, перець
- Бульйон (вода) 700 мл
Курку нарізати кубиками й обсмажити в олії.
Додати цибулю, крупно нарізану, і смажити доки цибуля не стане прозорою і м'якою. Додати рис, перемішати.
Додати томатну пасту, карі (або шафран), посолити, поперчити. Перемішати.
Влити бульйон і гранатовий сік, довести до кипіння. Чорнослив промити й нарізати брусочками. Підготовлений чорнослив і родзинки додати у плов.
Тушкувати на повільному вогні до готовності рису. Можна підлити трохи олії, якщо здасться сухуватим. Подавати, прикрасивши зернами граната і зеленню.
Рецепт шоколадного пудинга на английском языке. Шоколадный пудинг рецепт.
Рецепты салатов на любой вкус - салати з курячим мясом. Поилки для домашней птицы.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепты панакоты с фото.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі