Перлова каша "Два в одному"
- Крупа перлова 1 скл.
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сіль 1 ч.л.
- Приправа 1 ч.л.
Крупу помити і залишити у воді на ніч.
Зранку залити 3 скл. води і відварити. Як закипить, додати сіль, приправи (базилік, майоран, хмелі-сунелі) по дрібці.
Варити під кришкою на повільному вогні. Очистити моркву, цибулю. Нарізати соломкою і обсмажити на олії, підрум'янити.
Крупа стане м'якою, ароматною, за 3-4 хвилини додати засмажку. Дати трохи постояти і перемішати.
На наступний день або увечері збити блендером.
Сформувати котлетки, обваляти у сухарях і обсмажити.
http://recepti.biz.uaРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Царь салатов! Чрезвычайно вкусно - рецепты пошагово с фото. Лазанья из мацы.
Рецепт торта медовик. Рецепт торт медовик мишка.
Салат оливье мимоза рецепт www.recepti.biz.ua
Рецепты заварного крема. Заварной крем рецепт наполеон.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter