Пeркeлт
630


інгредієнти:
- Свинина 500 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Помідор 2 шт.
- Перець болгарський 2 шт.
- Паприка 1 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
М'ясо порізати кубиками по 1,5-2 см. Цибулю, перець і помідори теж порізати кубиками.
У сковороду налити олію і обсмажити цибулю до золотистого кольору.
Додати столову ложку меленої паприки і розмішати.
Додати м'ясо, посолити, перемішати.
Накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні.
Якщо м'ясного соку буде мало, додати трохи м'ясного бульйону.
Коли м'ясо буде майже готове, додати нарізаний перець і помідори. Поперчити.
Тушкувати до готовності.
На гарнір подати квашену капусту.
На гарнір також можна подати варену картоплю або макаронні вироби.
Мультиварка Philips - рецепты в пост.
Рецепты В Мультиварке Рецепты: рецепты пошаговые с фото.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі