Перець, запечeний з куркою
- Перець болгарський 6 шт.
- Грудка куряча 200 г
- Цибуля біла 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Олія рослинна
- Кус-кус 0.5 скл.
Відварене куряче м'ясо нарізати кубиками (або свіже куряче філе порізати кубиками і швидко обсмажити).
Приготувати (запарити) кус-кус за інструкцією.
Спасерувати на олії 1 дрібно порізану цибулину і натeрту морквину.
Все з'єднати.
Підготувати перець для фарширування: зрізати кришечку і вийняти серцевину. Начинити. Закрити кришкою.
Поставити перець у вогнетривку форму, підлити на дно води. Закрити кришкою або фольгою.
Запікати в духовці при 200°С близько 40 хвилин.
Кулинарные рецепты от Tramontina: салати з курячим мясом. Натуральное мясо для питомцев.
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего - новогодний кекс рецепт. Праздничные Рецепты на любой вкус.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты пошагово с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.
Рецепты салат морепродукты. Рецепт салат морепродукты.
Салат змея фото рецепт здесь
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter