Перець запечений з грибами
1278
інгредієнти:
- Перeць болгарський 3 шт.
- Печериці 200 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сметанa 1 ст.л.
- Часник 1 зуб.
- Сир твeрдий 50 г
- Майонез
Нарізати перець навпіл, вийняти серцевину і викласти у вогнетривкий посуд.
Порізати печериці та цибулю, обсмажити на сковороді, посолити, додати сметану і тушкувати до готовності. У кінці додати подрібнений часник.
Нафарширувати перці отриманою грибною сумішшю.
Полити майонезом.
Посипати тертим сиром і запікати в духовці при температурі 200 градусів 30-35 хвилин.
ЗдесьКулинарные блоги. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Кулинария салаты летняя вкуснятина. Рецепт салата вкуснятина.
Кулинарные рецепты первых блюд с фотографиями http://recepti.biz.ua
Картофельные рецепты с фото: семга запеченная с картофелем в духовке.
Морепродукты салат рецепт. Рецепты салатов с морепродуктами.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі