Перець запечений у томатному соусі
725
інгредієнти:
- Перець болгарський 500 г
- Цибуля 1 шт.
- Паста томатна 100 г
- Сіль
- Цукор
- Перець мелений чорний
- Петрушка
Спекти перець у духовці до готовності і зняти з нього шкірку. Викласти перець у тарілку цілим. Порізати цибулю шматками і підсмажити на олії. Розбавити томатну пасту з водою, залити цибулю. Тушкувати пару хвилин. Соус не повинен бути густим, але і рідким теж.
Додати цукор, сіль, перець. Залити соусом перець.
Додати петрушку.
Рецепты торт киевскийРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Производство и продажа лодок РИБ: салат з рибою.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі