Перець запечений у томатному соусі

ДРУГІ СТРАВИ
725 Перець запечений у томатному соусі
Фото - Перець запечений у томатному соусі
інгредієнти:
  • Перець болгарський 500 г
  • Цибуля 1 шт.
  • Паста томатна 100 г
  • Сіль
  • Цукор
  • Перець мелений чорний
  • Петрушка

Спекти перець у духовці до готовності і зняти з нього шкірку. Викласти перець у тарілку цілим. Порізати цибулю шматками і підсмажити на олії. Розбавити томатну пасту з водою, залити цибулю. Тушкувати пару хвилин. Соус не повинен бути густим, але і рідким теж.

Додати цукор, сіль, перець. Залити соусом перець.

Додати петрушку.

Рецепты торт киевскийРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Производство и продажа лодок РИБ: салат з рибою.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter