Перець, запечений у шинці

ДРУГІ СТРАВИ
908 Перець, запечений у шинці
Перець, запечений у шинці
інгредієнти:
  • Перець болгарський (різних кольорів) - 2 шт
  • Шинка  - 150 г
  • Сир твердий (тертий) - 80-100 г
  • Олія (оливкова або соняшникова) - 3 ст. л.
  • Приправа (Прованські трави, або будь-які інші за Вашим смаком) - 1 ст. л.

Перець, запечений у шинці інгредієнти Перець помити, очистити від серцевини, нарізати товстими кільцями.  Олія (у мене - оливкова, настояна на травах) змішати з прованськими травами, додати сіль і полити перець. Залишити маринуватися на кілька годин.

Перець, запечений у шинці Ось така шинка. Зручно різати на довгі смужки.

фото Перець, запечений у шинці Шинку нарізати смужками і обернути перець.

Перець, запечений у шинці Перець болгарський Викласти кільця перцю у форму для запікання. Долити воду або бульйон.

Перець, запечений у шинці Шинка Посипати тертим сиром і запікати при 180 * С 15-30 хвилин. Час запікання буде залежати від Ваших смакових переваг (більш м´який перець або більш хрусткий).

Перець, запечений у шинці Сир твердий Смачного!.

Перець, запечений у шинці Масло

Рецепты для хлебопечки, вкусно: бите скло десерт рецепт.

португальська кухня

www.recepti.biz.ua праздничный стол рецепты блюд

Рецепты для пароварки, вкусно - новые рецепты тортов с фото. Мультиварка Philips.