Перець, запечений у шинці
- Перець болгарський (різних кольорів) - 2 шт
- Шинка - 150 г
- Сир твердий (тертий) - 80-100 г
- Олія (оливкова або соняшникова) - 3 ст. л.
- Приправа (Прованські трави, або будь-які інші за Вашим смаком) - 1 ст. л.
Перець помити, очистити від серцевини, нарізати товстими кільцями. Олія (у мене - оливкова, настояна на травах) змішати з прованськими травами, додати сіль і полити перець. Залишити маринуватися на кілька годин.
Ось така шинка. Зручно різати на довгі смужки.
Шинку нарізати смужками і обернути перець.
Викласти кільця перцю у форму для запікання. Долити воду або бульйон.
Посипати тертим сиром і запікати при 180 * С 15-30 хвилин. Час запікання буде залежати від Ваших смакових переваг (більш м´який перець або більш хрусткий).
Смачного!.
Рецепты для хлебопечки, вкусно: бите скло десерт рецепт.
www.recepti.biz.ua праздничный стол рецепты блюд
Рецепты для пароварки, вкусно - новые рецепты тортов с фото. Мультиварка Philips.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter