Перець з рисом, курячим філе і сирно-вершковим сиром
- Філе куряче - 250 г
- Рис (довгозерний, пропарений; склянку = 240 мл) - 1 / 2 скл.
- Цибуля червона (середній) - 1 шт
- Перець болгарський (великий) - 2 шт
- Сир сирний (вершковий "Violette") - 140 г
- Сіль (за смаком)
- Перець чорний (мелений, за смаком)
- Чебрець (сушений, за смаком)
- Олія оливкова (для смаження)
Відварити рис до напівготовності.
Цибулю дрібно нарізати і обсмажити в невеликій кількості оливкової олії.
Додати до цибулі дрібно нарізане куряче філе, зменшити вогонь і, помішуючи, довести до напівготовності.
Остудити рис з курячим філе. Додати сирно-вершковий сир, сіль, чорний перець і чебрець. Перемішати.
Болгарський перець підготувати до використання (вимити, видалити насіння, обсушити). Розрізати на половинки.
Підготовлений перець бланшувати (див. у словнику).
Заповнити половинки перцю начинкою.
Викласти у вогнетривку форму, змащену маслом або застелену пекарським папером. .
Запікати в розігрітій духовці до готовності (20-25 хвилин - залежно від особливостей вашої плити).
При подачі полити соєвим соусом.
ТутНовости, фотографии, аудио- и видеоматериалы болельщиков Спартака
ЗдесьИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепт салата с фетой. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Кухонный миксер-комбайн Tiger: домашний майонез миксером видео. Миксер Redmond - Миксер RHM-2101.
Рецепт похудения в одной капсуле - салат с языка рецепт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter