Перець у сметанному соусі
- Перець болгарський 10 шт.
- Помідор 500 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 4 зуб.
- Сметана 250 г
- Сіль
- Перець
- Олія
Перець вибрати без дірок і зовнішніх пошкоджень.
Вимити і витерти насухо. Середину з насінням не вирізати.
У маленьку каструльку налити олію і розігріти.
Класти в олію перець по одному або по кілька штук, але так, щоб вони могли вільно плавати. Обсмажувати до легкої золотистої шкірочки (близько 3хв з кожної сторони) на вогні вище середнього.
Готовий перець викладати в каструлю і накривати кришкою.
Цибулю нарізати тонкими півкільцями і обсмажити до золотистого кольору.
Помідори ошпарити окропом, зняти шкірку, вирізати плодоніжки, нарізати і покласти до цибулі. Закрити кришкою і тушкувати, періодично помішуючи, до повного розварювання помідорів.
У сковороду влити сметану, посолити, поперчити за смаком, покласти продавлений через прес часник і за бажанням - дрібно нарізану зелень.
Одержаний соус вилити в каструлю з перцем. Каструлю поставити на маленький вогонь і тушкувати близько 30 хв.
Перці викласти на тарілку по колу, хвостиками назовні і залити соусом.
Салат с омлетом www.recepti.biz.ua
Черева для колбасок - колбаса домашняя без кишок. Подбор интернета в квартиру.
Простые рецепты вкусных салатов: мимоза салат рецепт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter