Перець та баклажан фаршировані
- Перець болгарський 10 шт.
- Баклажан 2 шт.
- Фарш м´ясний 700 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква по-корейськи 1 скл.
- Кетчуп 1 скл.
- Спеції (сіль, перець)
- Рис 0.5 скл.
Перець помити, очистити - відрізати капелюшок, очистити від насіння, із капелюшка видалити плодоніжки (залишити). Кожен баклажан розрізати на 3 кільця і столовою ложкою вийняти серединку, щоб отримався стаканчик.
Начинка - фарш, рис, зварений до напівготовності у малій кількості води, цибуля дрібно порізана, сіль, перець - перемішати, якщо треба - додати трохи води - для соковитості
Начинити фаршем перець і баклажани, скласти у каструльку, влити склянку води, закрити кришкою і тушкувати.
Заливка - те, що залишилося від перцю, серединки від баклажанів - нарізати соломкою, додати корейську моркву і обсмажити на олії хвилин 5, додати кетчуп або томатну пасту і смажити ще хвилини 3, посолити, поперчити, додати води півсклянки і вилити у каструльку із перцем, тушкувати півгодини.
Подавати страву із зеленню та сметаною.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: пошаговые фото рецепты праздничных блюд. Рецепты с малиной.
Индейка рецепт Рождество recepti.biz.ua
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты приготовления шубы.
Психолог лариса ренар возрастТимоти Лири - все о психологе и экспериментаторе. Информация о психологе
Готовим со вкусом: сайт кулинарный. Домашняя кулинария на любой вкус.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter